Pureco együttműködés

Bővülő termék portfólió, új partnerkapcsolat
A Globál Sport Kft. exkluzív partnere lett a Pureco Kft.

Közel egy évtizedes üzleti együttműködés után fűztük szorosabbra szakmai kapcsolatunkat a Pureco Kft.-vel. Májustól kizárólagos partnereink a sportpályák, sétautak, erdei utak, térburkolattal fedett területek, utólagos víztelenítésére kifejlesztett Multi-Flow csapadékvíz-elvezető rendszerünk európai értékesítésében.

A Multi-Flow egy átfogó talajvíz-gazdálkodási rendszer. Egyszerűen és gazdaságosan oldja meg a vízelvezetési problémákat, tartós vízelvezetőként a felesleges talajvíz hatékony eltávolítására szolgál. Masszív kialakítása lehetővé teszi a sekély beépítést, ami gyorsabb vízbejutást és alacsonyabb beépítési költségeket eredményez. Nagy felületeken gyorsan összegyűjti a vizet, melyet akadálytalan áramlási csatornái nagy sebességgel vezetnek el az adott felületről.

A több mint 25 éves múlttal rendelkező Globál Sport Kft. sportpálya kivitelezéssel, sportburkolat forgalmazásával, a beruházásokhoz szükséges csapadékvíz-kezelési rendszerek termékeinek értékesítésével, szaktanácsadással foglalkozik. Fenntartható csapadékvíz-elvezetési megoldásaik kiválóan illeszkednek a Pureco termékportfóliójába, a cégek közötti együttműködés további sikeres projekteket, újabb, a környezetvédelem szempontjából is fontos csapadékvíz-kezelési megoldásokat eredményez majd a jövőben.

A Multi-Flow rendszerről további részletek: https://pureco.hu/termekek-es-technologiak/multi-flow

 

Multi-Flow