Ha az ajánlott visszatöltő anyag nem áll rendelkezésre, akkor másik vízelvezető rendszert kell választani?

Nyilvánvalóan nem szeretnénk, ha a telepítők a Multi-Flow-t vagy bármilyen más vízelvezető terméket feltöltenének natív talajjal. A rendszer valószínűleg korai meghibásodást szenved. Ezután a vevő a hibát a valódi tettes, a bírságok helyett a vízelvezető terméket hibáztathatja.

A fenti feltöltési ajánlás nem kizárólag a Multi-Flow lefolyótermékekre vonatkozik, hanem gyakorlati útmutató minden olyan vízelvezető rendszer kialakításához, ahol selyem vagy finomszemcsék vannak jelen, és a rendszer hosszú élettartama kívánatos. Tapasztalt vízelvezető szerelők egyetértenek abban, hogy az őshonos talajjal vagy a rossz homokkal való visszatöltés veszélyes gyakorlat.

Tudjuk, hogy az ügyfeleknek néha a legjobbaknál kevesebbel kell elszámolniuk. Bármilyen kiválasztott feltöltést előnyben kell részesíteni az őshonos feltárt talajjal szemben. A Multi-Flow mérete és alakja a prémium feltöltést reálisabbá teszi, mint egy French-drénrendszerben. Ez azonban csak egy a sok vonzó Multi-Flow funkció közül. Kiváló szilárdság, megnövelt felület, gyorsabb áramlási sebesség, jobb minőségű szűrő, professzionális és gyors kiszolgálás, valamint a páratlan csatlakozórendszer együttesen a Multi-Flow fejét és vállát a verseny fölé helyezi a legjobb visszatöltéssel vagy anélkül. Nem lenne szerencsés, ha valaki egy alacsonyabb rendű dréntelepítését választaná, mert azt az illúziót illeti, hogy az biztonságosan visszatölthető alsóbbrendű feltöltéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Multi-Flow