Miért a keskeny árok telepítési technológia terjedt el (NTIT ™)?

Az NTIT ™ a legjelentősebb újítás a vízelvezető technológiában a műanyag csövek megjelenése óta. A hagyományos French-drén meghibásodási arányával és munkaigényével kapcsolatos elégedetlenségre válaszul fejlesztették ki. Ez a vízelvezetési filozófia ötvözi a kényelmet és a hatékonyságot, a jobb eredmény elérése érdekében.

Az NTIT ™ feltételezi, hogy a vízelvezető rendszer a környezet minimális megbontásával fektethető, nagy felülettel bír, jelentős áramlási kapacitással,  és hosszú várható élettartammal rendelkezik.

A felületi minimális megzavarása – Az NTIT ™ megköveteli, hogy a drén keskeny profilú legyen, és kisebb árokszélességet igényeljen

Megnövelt elnyelő felület – A drén nemcsak keskeny, hanem magas is, ami sokkal nagyobb felületet eredményez, mint a hagyományos kerek cső. A nagyobb felület nagyobb lehetőséget biztosít a víz bejutására az áramlási csatornákba, ezáltal növelve a lefolyás hatékonyságát.

Nagy áramlási kapacitás – Az NTIT ™ megköveteli, hogy a drén akadálytalan kerek áramlási csatornákat tartalmazzon az összegyűjtött víz gyors eltávolításához.

Hosszú várható élettartam – Az NTIT ™ talán legfontosabb jellemzője a hosszú élettartama. A keskeny árokban található magas, vékony drén könnyen visszatölthető homokkal. A homok kiváló szűrő. Azáltal, hogy megakadályozza, hogy az agyag és az iszap elérje a drén geotextília szűrőjét, a homok drámai módon meghosszabbítja a vízelvezető rendszer élettartamát.

Multi-Flow