Hogyan viszonyul a Multi-Flow más hasonló alakú termékekhez?

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy a Multi-Flow milyen előnyökkel jár más szalag formájú drénekhez képest. Megosztunk néhány nyilvánvalóbb különbséget. Javasoljuk, hogy nézze meg más gyártók által a weboldalukon megadott információkat, hogy összehasonlítsa őket.

Négy Multi-Flow előnyre szeretnénk felhívni a figyelmet.

1. Kiváló áramlási sebességek – A Multi-Flow termékek képesek a vizet elvezetni a leendő rivális termékek sebességének kétszeresével. A Multi-Flow 6 hüvelykes termékeinek áramlási sebessége általában azonos vagy jobb, mint a többi szalagdrén 12 hüvelykes terméke.

2. Funkcionális idomok – A Multi-Flow rendszer egyszerű, hatékony módszereket kínál a rendszer összeállítására, valamint a bordázott, vagy sima falú (PVC) csövekhez való csatlakozásra. Más szalagdrén rendszerek az idomok nagyon korlátozott választékát kínálják, és ezek közül sok másodosztályúnak tűnik. Ezek a gyártók vonakodnak online bemutatni szerelvényeiket.

3. Integrált áramlási csatornák – A szalagdrének többsége geotextíliába burkolt bütykös lapokból áll, sokszor olyan a megjelenésük, mintha szövetbe csomagolt tojástartók lennének. A víznek bütykök között kellene folynia. Ez az áramlási felület nagymértékben lecsökken, amikor a geotextília a tömörödés miatt benyomódik a köztes területekre. A Multi-Flow zárt áramlási csatornákkal rendelkezik, amelyeknél nem jelentkezik ez a probléma.

4. Egységes szilárdság – A bütykös szalagdrének szilárdságát merőleges nyomással mérik. Ilyen körülmények között hasonló merevséget mutatnak, mint a Multi-Flow, átlós nyomás esetén azonban nem reagálnak ilyen jól. Valóságos helyzetekben a nyomás ritkán történik kizárólag merőleges irányból. A Multi-Flow igen szilárd, függetlenül a nyomás irányától.

Multi-Flow