Hogyan tudnak a Multi-Flow gyűjtővezetékek egy PVC csővezetékbe futni?

A PVC gyűjtő sokféle módon csapolható meg. A közbenső T, és a nyeregidomok használata általános módszer. A Multi-Flow gyártja a kifejezetten erre a célra készített Rigi-Tap csatlakozót. A Rigi-Tap lehetővé teszi a kényelmes átmenetet a Multi-Flow többcélú idomról (például egy 0600M) egy PVC csőre. Ez egy költséghatékony és időmegtakarító módszer a Multi-Flow drénrendszerről bármilyen PVC  főgyűjtő rendszerre való áttérésre, és vonzó alternatívája a drága és időigényes közbenső T-idomoknak. A 08RTP kapcsolatot biztosít egy DN200 PVC csővel, míg a 10RTP egy DN250-es PVC-vel. Más átmérőjű csövekhez az idomokat külön megrendelés esetén tudjuk szállítani.

Telepítési utasítások:

1. Jelölje ki és jelölje meg a PVC cső megfelelő pontjának közepét a Rigi-Tap felszereléséhez.

2. Vágjon lyukat a PVC csőbe egy mintegy 8,5-9,0 centiméteres koronafúróval.

3. Vigyen fel ragasztót (ABS / PVC) a lyuk körüli PVC csőre és a szabadon álló csőfalra, valamint a Rigi-Tap mélyebb és ívelt falára.

4. Helyezze a Rigi-Tap-ot a furatba 90 fokkal a végső beágyazott pozíciótól. Forgassa a Rigi-Tap-ot addig, amíg szilárdan be nem fekszik. 5. A többcélú idom csatlakoztatása előtt hagyjon elegendő időt a ragasztó keményedésére a gyártó útmutatásait követve.

Vélemény, hozzászólás?

Multi-Flow